diumenge, 11 de setembre del 2011

GRÀCIES BIKERS !!!

Gràcies bikers per participar a la 5ª Desfrenada, l'organització està molt satisfeta en aquesta 5ª edició, ningú  a pres mal de consideració i el comportament de tots vosaltres a estat excelent. Ja sabem que espereu la classificació... en dos o tres dies estarà penjada, ara mateix em deixat el circuit net de cintes i el pabelló net com una patena, que per nosaltres era el més important. Dir-vos que el primer de la curta ha tardat aproximadament 1:01 i el primer de la llarga 1:53, com un tiro els dos !
La participació ha estat d'uns 400 corredors, que verificarem quan tinguem les classificacions. També penjarem fotos d'aquí uns dies.... ara anem a descansar que ja toca.
És molt difícil escollir un circuit que agradi a tothom i som conscients que a molta gent li ha agradat molt i molta altre no tant, però creiem que la btt popular va per aquest tipus de recorreguts amb trams tècnics i creuant el riu amb la bici a l'espatlle si convé. També som concients que hem de millorar en moltes coses i per això ja tenim una llista amb les coses que creiem em de millorar, us agrairem també la vostre crítica constructiva per poder millorar de cares a l'any que bé.
Felicitats a tots !
Sortida 5ª Desfrenada
Inici trialera de Cugulera (video Kel)

4 comentaris:

  1. Hola;
    felicitats per la feina, i per poguer gaudir d un dia de btt, total, anims!!! i gracies.
    Per cert la clasificació aon la puc trobar i alguna foto???
    gracies de nou

    ResponElimina
  2. Com a critica constructiva, dir que la baixada era massa tecnica per el meu gust.
    Pero en general molt be.
    gracies.

    ResponElimina
  3. gràcies a tots per la vostre opinió. Per alguns es molt tècnic i per altres no tant, però el que teniem clar era que un corriol de 4km amb una secció de 5 minunts a peu (els menys tècnics) valia la pena per la longitud del corriol, així com creuar el riu pel mig del seu curs... ens va permetre no passar per la carretera asfaltada i fer una darrera pujada molt interessant. Intentarem millorar per l'any que bé, però estem molt satisfets de la vostre resposta i la crítica constructiva és en definitiva el que fa millorar les coses.
    Gracies a tots !

    ResponElimina