diumenge, 25 de març del 2012

A SANT FERRIOL RECORDANT EN JEPI

Un total de 42 desfrenats han assistit a la pedalada a Sant Ferriol "recordant en Jepi" Un dia magnífic per pedalar i que hem acabat amb un got de ratafía i llegint el següent manifest:

PEDALADA EN RECORD D'EN JEPI
A SANT FERRIOL
Club BTT Besalú DESFRENATS

Sempre que sortiem, es feia notar, manera de vestir, comentaris, com per exemple el menu que habia menjat el dia abans o si habia tingun alguna sortida diferent i quan pujaven algun tram fort, sempre quan te adelantaba, deia, va vingui que falta poc i com ell era mes jove i fort, arribava uns minuts abans a dalt i despres baixaba a esperar-te, i tocaba molt els pebrots, pro en definitiva era un bon nano i crec que el dia que venia era una sortida diferent i mes moguda.

"TREBALLADOR INCANSABLE. LLEST I VIU COM NINGÚ"

sempre s'encardava d'algú, a vegades d'ell... sempre ho passaves bé

a vegades era força torracollons, però sempre encantador

un paio irrepetible

Hem fet tard... en Jepi sortia a les 7 del matí de Besalú per pujar a Sant Ferriol: estiu i hivern.
Des dels inicis del Club en Jepi ens va ajudar sempre. Si quedavem a les 8, a les 7 del matí ja hi era i sempre feia les feines que a molts ens eren ingrates: per pesades, aborrides o difícils. Semble que el veiem encara fent aturar la TEISA a la rotonda de Besalú per la Desfrenada: al mig de la carretera per donar pas als corredors, xucant pa amb tomata, animant als primers que passaven pel seu control i acullunant als ultims amb el seu inconfondible somriure de torracollons quan s'en cardava d'algú. També s'encardava d'ell mateix, i això l'honora. Qui no recorda que un any a la marxa de Maià va fer 10 km caminant per un reventon, que perquè no va arreclar el reventón: dons perque era a la roda de darrera i la roda té pinyons i era massa complicat treure-la... Recordo a la Baixada de Vallter vaig frenar quan vaig veure el comptaquilòmetres que passava de 60 km/h i ell m'adelanta amb les mans darrera el cap i comença a riure tot encardant-se de mí i em diu: va Joan que faràs tard, sembles un iaio! Un dia em va trucar a casa emprenyat com una mona perque no el vam avisar que feiem la pedalada infantil i no va poder venir a ajudar-nos. Qui collons et truca perque t'has oblidat d'avisar-lo per treballar, dons en Jepi. Quan erem adolescents i sortiem plegats quan el veiem venir ja tremolavem... quina en farà avui? ostia en Jep també bé...ja patirem... però el dia que no hi era, tots preocupats perque no podriem riure i no passarien JEPIADES d'aquelles que et trencaves la caixa de riure.
En Jepi era a tot arreu, era a les visites guiades, era al Medieval, era al cap d'any, era amb els gegants i era, no ho sé, crec que a per tot, en Jepi era un coleccionista acullunant de tot tipus de coses, però la més valuosa era la seva colecció d'esdeveniments on col.laborava.

En fi companys, a la salut d'en Jepi: avui ens veurem la teva Ratafía, si si, Ratafia JEPI, gentilesa de la teva mare. Siguis on siguis, tranquil que aquesta no es farà agre. Salut Jepi !


Sant Ferriol, 25 de març de 2012


1 comentari:

  1. Tot va estar molt bé. En Jepi s'ho merexia i sempre està en el nostre record.
    Força desfrenats!
    Pere Cerro

    ResponElimina