dimarts, 11 de setembre del 2012

465 BIKERS A LA 6ª DESFRENADA

Moltes gràcies de tot cor a tots els participants de la 6ª Desfrenada. En total 465 bikers han realitzat la prova. Demà tindrem apunt les classificacions i algunes fotos que anirem penjant durant els propers dies. Avui ens hem dedicat a netejar el circuit, enllestir la feina post marxa i a reposar... que ja toca.

El primer classificat de la llarga ha estat ISRAEL NUÑEZ BATICÓN amb un temps de 1:29 hores al circuit llarg de 33 km i 800 metres de desnivell. Felicitats màquina !!!
Demà més...

La sortida amb la presència de Francesc Moradell (FCC), Lluís Guinó (alcalde de Besalú i diputat al Parlament) amb representants del Club i de l'Assamblea Nacional Catalana.

El guanyador de la 6ª Desfrenada (Circuit Llarg) a l'arribada, Israel Nuñez Baticón

Moltes noies a la 6ª Desfrenada, participant i treballant

El futur del club també pedala

L'Assamblea Nacional Catalana també a la 6ª Desfrenada

Fotos: Laura R. Grau

4 comentaris:

  1. classificacions?!??! Felicitats per la marxa, ha sigut un recorregut espectacular... 100% ciclable i divertidisim.
    Un cop més, felicitats Desfrenats!

    Pau (xuminu.blogspot.com)

    ResponElimina
  2. Em va agradar molt la marxa. És una llàstima que l'hagi guanyada un ciclista que porta banderes espanyoles a la samarreta; es tractava de la pedalada nacional de catalunya, oi?

    ResponElimina
  3. L'Israel és del país i portava el mallot de l'equip oficial Massi del qual n'es corredor, no crec que ell n'hagi fet el disseny. Des del club ens felicitem de la seva assistència al igual que la dels 464 participants restants. Felicitats a tots !

    ResponElimina
  4. No és res personal i ho comprenc, però no deixa de ser molt desagradable que hi hagi present la bandera espanyola, símbol de l'opressió al poble català, al dia de la diada. Això és tot.

    ResponElimina