dimecres, 12 de setembre del 2012

FOTOS 6ª DESFRENADA

FOTOS D'UNBIKERDEPAGES
FOTOS LAURA R. GRAU
FOTOS JOAN ABULI
FOTOS www.racing-files.com
FOTOS NAFENT

11 comentaris:

  1. US DEIXO UN ENLLAÇ DE FOTOS DE JOAN ABULI https://picasaweb.google.com/101796944140663738036/Desfrenada2012?feat=content_notification#

    ResponElimina
  2. Perdoneu,es que tenia l'enllaç del album bloquejat,crec que ara ja les podreu veure

    ResponElimina
  3. Bones es per fer una critique constructiva.Sempre em deien que la desenfrenada de besalu hi havia molts corriols i technics.Es la primera que faig hi tampoc en vaig veure gaires espero que es perque no arrivesim tard a la mani.Em va agradar la curça en general.
    La curça trobo que estava amb els avituallaments molt ben posat i tot correcte i sobretot molt ben marcada menys una cadena que no es veia.Suposadament hi havia un cartell una cinta mes endevant i crec que hi havia marques de guix al terra ,pero quan vaig passar ja no hi havia guix.Jo vaig tindre temps de parar, a un pam de la cadena i vaig avisar que frenes el noi que em seguia pero no hi vaig ser a temps.Em sembla que encara el veig passar cridant i frenat fins a sortir per devant contra la cadena.El noi amb calent em va dir que no sabia fet res ,pero va trencar un quadre carbono bh .
    CREC QUE LES CADENES S HAURIEN DE SENYALITZAR SEMPRE AMB COSES VISIBLES PENJADES.EL GUIX QUEDA BORRAT.
    MERCI PER TOT
    maimekaik

    ResponElimina
  4. Referent als corriols molt tècnics, sí que és veritat que l'any passat n'hi habia un d'aquests "pata negre", sempre mirem de fer molts corriols però portem 6 edicions, mirem de no repetir gaires camins i es clar... s'acaben els més tècnics. A la zona que hem anat aquest any hi ha molts corriols però tots són ràpids. No volem fer una marxa molt tècnica, més aviat variada i si pel lloc que anem n'hi ha de tècnics els fem. En quan a la cadena quan vam veure que s'habia borrat el guix vam pendre mesures, entenc que massa tard. Prenem nota del que has dit, dons tens tota la raó, de totes maneres també creiem que un ciclista ha de controlar la velocitat i preveure possibles canvis sobtats en el traçat ja que entre altres coses podia passar un 4x4 o un excursionista en un corriol, és una marxa popular i no està tancat el circuit als vehicles i persones.
    Gràcies pel comentari ja que és així com es milloren les coses,
    salut i pedals !

    ResponElimina
  5. Bon dia.

    He fet les 6 desfrenades llargues, i com a biker "mitja" aquesta ha estat la millor amb diferencia.

    Les pates negres dels darrers 2 anys,, bufffff, vaig canviar 2 ungles de baixar a peu, i un parell de vols de 180º sense motor.

    Ja sabeu, patir pujant i patir baixant.. pero nosaltres allà marrans ¡¡¡¡ estem fets d´una altre pasta.

    Per mi la pota negre, millor amb un vi de l´emporda i una mica de pa amb tomaquet.


    Felicitats per l´organització
    Felicitats per la reactivitat en Classificacions i Fotos

    I vaig poder anar a la Mani, sense agulletes ni ferides de guerra.
    Fins la propera

    Un de vici de bici de fontcoberta

    ResponElimina
  6. La millor desfrenada amb difrència. Inmillorable.
    Els corriols massa tènics, sobre tot baixant, en cursa són molt perillosos. Jo l'any passat també vaig caure dues vegades i he estat tentat de no venir aquest any, però al final ha estat un plaer fer-la.

    ResponElimina
  7. prenem nota dels comentaris sobre els corriols, la veritat, són molt importants per nosaltres.
    gràcies!!!

    ResponElimina
  8. Gràcies per les fotos, són les últimes que tindré abans d'haver xafat el cuadre. Us he de felicitar pel recorregut, tot i quedar-me a 5 km del final era molt bonic i ciclable, i s'agraeix.

    La nota negativa, l'accident que vaig patir al xocar conta una barrera, sortosament no em vaig fer res, gràcies també a les assistències; de cares a un altra any poseu ancara que sigui una cinta o vàries penjada de les cadenes que es vegin, perquè com a mínim jo i l'altre noi que em va avisar hi vam xocar, i en un lloc on s'anava força ràpid. Per sert cap del dos ens vam fer mal, és una crítica constructiva, entenc que em podria haver passat el mateix anant per una carretera qualsebol, pro és un petit detall a tenir en compte crec.

    ResponElimina
  9. Bones equip!
    jo al dia 11 vaig fer la curta i em va encantar m'ho vaig passar d'allò mes be, i la llarga ja n'hi parlem molt divertida.
    Vinga ens veiem un dia d'aquests
    Felicitats Desfrenats!!

    ResponElimina